12/03/2013 28' 34''
Català

Amb la participació de la Coral Escola de Música Sant Gervasi

#encrisi aprofita el flux constant de personatges i idees que passen pel MACBA per reflexionar sobre el moment actual, en el qual imperen els canvis de paradigma i de maneres de funcionar.

Aclaparats pel discurs institucionalitzat de la política i els economistes, convidem artistes, filòsofs, investigadors i poetes a posar en comú quines són les implicacions, positives i negatives, de la crisi estructural que estem vivint, i a imaginar un futur incert. Comencem amb Perejaume, Ignasi Aballí i Eduard Escoffet.

Perejaume és un artista que viu i treballa a Sant Pol de Mar. La seva obra, de caràcter conceptual, reflexiona sobre els mitjans i s'articula a través de diferents llenguatges com l'escultura, la pintura o la poesia.

Ignasi Aballí és artista. La seva obra, una deconstrucció radical del fet pictòric, destaca per una actitud de no intervenció, l'ús de binomis conceptuals i la utilització de materials quotidians en diversos formats. Viu i treballa a Barcelona.

Eduard Escoffet és poeta. La seva producció es reparteix entre diverses disciplines: poesia sonora, visual, textual i performance. Des de Propost, l'organització que va fundar l'any 1993, ha produït nombrosos esdeveniments i festivals relacionats amb la poesia.

Compartir
Especials#encrisicrisiPerejaumeIgnasi AballíEduard Escoffet#encrisiMatías Rossi

Programes de RWM relacionats