EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Lyra Pramuk que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Efraín Foglia parla sobre els reptes de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB) i el vessament de la ràdio cap al digital.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Naeem Mohaiemen que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Conversem amb Lucía Piedra Galarraga, Diego Falconí Travez i Karo Moret del grup d'estudi sobre pensament, pràctiques i activismes afro/negres.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Aura Cumes que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

L'artista, investigadora i activista Helen Pritchard destaca alguns dels seus treballs i projectes col·lectius, que articulats en la zona més o menys grisa en la qual la computació es creua amb la geografia, el disseny i la tecnociència ciberfeminista.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Olivia Plender que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Irit Rogoff que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb María Ruido que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Janna Graham ens parla sobre pedagogia crítica i radical, sobre el gir educatiu i les maneres en què les pràctiques pedagògiques interactuen amb les culturals i amb les lluites socials.

SON[I]A

L'artista javgrown.com i investigadora Olivia Plender parla sobre productivitat i cures, sufragistes i museus, adolescència i escoles, sobre col·lectius sense líders carismàtics, educació encarnada i la possibilitat de transformar els errors en discussions sinceres.

SON[I]A

David Levine parla de precedents històrics d'allò que ell mateix descriu com a “infiltracions“ en la vida quotidiana. Prop d'una hora conversant sobre realitat i ficció, representació, invisibilitat, bucles i desaparicions de tota mena.

SON[I]A

Irit lotjav.com Rogoff exposa la importància dels processos de recerca de llarg recorregut que la universitat possibilita en contraposició a la voràgine neoliberal de resultats i impacte immediat.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Sofía Olascoaga que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

John Gerrard parla de la seva fascinació inicial pels scanners 3D, i de com a partir d'aquests va arribar a desenvolupar la seva pràctica actual, la seva concepció del temps en l'art, i una particular manera d'entendre la simulació, a mig camí entre la contemplació i la mirada crítica.

SON[I]A

Teal Triggs parla sobre els antecedents històrics dels zines, el moviment Riot Grrrl i el llenguatge i univers visual que va obrir l'encreuament entre música, DIY, activisme, feminitat i feminisme en l'àmbit de l'autoedició.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Peter Zinovieff que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Peter Downsbrough parteix de les seves peces a la Col·lecció MACBA per parlar d’una relació de gairebé mig segle amb la fotografia, i de com aquesta encaixa en el trencaclosques de tècniques i disciplines que componen el seu vocabulari artístic.

SON[I]A

Sofía Olascoaga traça un recorregut per les experiències de Cuernavaca, una ciutat petita, situada uns 80 km al sud de Ciutat de Mèxic, amb un clima i enclavament privilegiats, que va atreure diferents generacions d'intel·lectuals i activistes entre els anys 50 i els 80.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb José Luis Barrios Lara que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Bernard Stiegler parla d’educació i telèfons intel·ligents, de traduccions i lingüistes, sobre guerra econòmica, canvi climàtic i estupidesa política.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Zenaida Osorio que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Boris Charmatz parla de polisèmia, col·lectivitat, comunitats i anticomunitats, pedagogia radical, dissensió, el Musée de la danse, la relació complexa entre la dansa i la història, de treballar amb gestos i de la bellesa de la gent gran patinant.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb FAKA que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Judy Dunaway que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Parlem amb Monica Narula, de Raqs Media Collective, sobre raga, el domini públic, el treball des del col·lectiu, la inefabilitat del temps, el Mahabharata, política del llenguatge, esgotament, dilatació i llegibilitat.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Goodiepal que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Mats Lindström que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Jean-Luc Nancy parla sobre el cos com a espai de ressonància i com a presència sensible; sobre el silenci com a “extremitat infinita del sonor” i sobre el paper del so i de l'escolta en el context de la pràctica política.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Élisabeth Lebovici que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Marina Gržinić parla sobre biopoder i necropolítica, fronteres i volums, corpus i cadàvers, sobre paisatges mortals, intestins, hologrames, i sobre la preocupant miniaturització de l'afectivitat i l'empatia com un procés paral·lel a l'acceleració tecnològica.

SON[I]A

José Luis Barrios Lara reflexiona sobre el mite fundacional d'Occident, la modernitat i la invenció de l'altre; pensa en les polítiques d'identitat com a instrument polític i interpreta la crisi migratòria global com una forma de neoesclavisme.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Jodi Dean que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb DJ Riobamba que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Emilio Santiago Muiño que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Maia Urstad que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Maria F. Dolores que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Melanie Smith que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

ENG Transcripció de SONDES #24, a càrrec de Chris Cutler.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Domènec que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Martha Rosler que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

McKenzie Wark, Liam Young i Mette Edvardsen posen sobre la taula diferents idees i consideracions sobre l’espai com alguna cosa més que un contenidor de coses.

SON[I]A

Jodi Dean sobre el comunisme com un projecte encara latent, sobre el Partit com una forma global escalable, sobre municipalismes distòpics, ecologies anamòrfiques i democràcies liberals.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Jennifer Lucy Allan que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Maria Eugenia Rodriguez Palop parla sobre la necessitat d'adaptar la justícia i els drets humans a l'apoderament ciutadà; i de reconèixer-nos com a éssers interdependents.

SON[I]A

Nicolás Paris parla sobre pedagogies inestables, el dibuix com a sistema per a projectar idees, l'arquitectura com a mètode de treball, la paraula com a material plàstic i el pensament com a forma.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Yvonne Rainer que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Emilio Santiago Muiño parla sobre horts en museus, moviments socials i polítiques públiques, ecofascismes, acceleració, decreixement i sobre com un horitzó d'utopies més humils per "tornar a casa".

SON[I]A

AMOQA (Athens Museum of Queer Arts) és un projecte col·lectiu i autogestionat, dedicat a la recerca, estudi i programació d'activitats sobre sexualitat i gènere, que opera a Atenes des de l'any 2016.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Germán Labrador que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Jennifer Lucy Allan parla sobre sirenes de boira, "un so que perdut i no perdut al mateix temps", i la nebulosa que es genera quan recerques registres sensorials a través d'arxius i la memòria oral.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Griselda Pollock que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb val flores que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Germán Labrador parla sobre gastropolítica i nova cuina, sobre canibalisme i lluita de classes, sobre land-art, pedra i subalternitat, sobre marees, poemes, fosses, fetitxes, barricades i literatura.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Nina Power que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Domènec ens parla el que ell anomena una "investigació bastarda" i sobre la naturalesa dels espais de l'art en tant que espais púbics.

SON[I]A

val flores parla sobre pedagogia queer i microactivismes, la pràctica docent com a pràctica política i la necessitat d'articular noves maneres d'habitar i escriure les nostres identitats que derroquin les fronteres del gènere, la raça i la classe.

SON[I]A

Nina Power reflexiona sobre el poder ideològic del llenguatge; sobre els sistemes de vigilància, control i violència estatal; i sobre la necessitat de revertir les lògiques salvatges del neoliberalisme a partir de les estratègies del comunalisme o la seva pròpia noció de “decapitalisme”.

EXTRA

ENG Transcripció de SONDES #23, a càrrec de Chris Cutler.

SON[I]A

Daniel Inclán parla sobre cafè, zapatisme, política a la carta, hamburgueses, presents dilatats, paraulotes, narcisisme biogràfic, autoritarisme a la democràcia, blancor estètica i la nixtamalització del blat de moro.

SON[I]A

Griselda Pollock ens parla sobre la seva participació en els moviments d'alliberament de la dona dels anys setanta a Anglaterra, així com sobre les confluències entre feminisme i historia de l'art.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Hasan Elahi que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Martha Rosler analitza la proliferació dels sistemes de vigilància i les representacions del jo en la societat contemporània, alhora que ens parla dels circuits de l'art als anys setanta, de l'escena seminal del vídeo art i de la necessitat d'utopies.

SON[I]A

Élisabeth Lebovici reflexiona sobre la crisi de la sida en els 80 i sobre el paper crucial que l'art conceptual i l'activisme van jugar a l'hora de configurar nous paradigmes visuals i afectius.

EXTRA

ENG Transcripció de SONDES #22, a càrrec de Chris Cutler.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb André Lepecki que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

André Lepecki parla sobre la cronopolítica de la desaparició, la dansa, Louis XIV, l'adquisició de la coreografia, el poder testimonial, les ontologies orientades a objectes, la coreopolicía, l'escriptura del moviment i els selfies.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Enzo Traverso que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

María Salgado parla sobre poesia low tech, escriptura i oralitat, virtuts del prefix an i la tensió productiva entre les frases en ús al carrer i les que estan guardades als llibres.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Matthew Fuller que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Laura Mulvey que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

ENG Transcripció de SONDES #21, a càrrec de Chris Cutler.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Yayo Herrero que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Marysia Lewandowska parla del Women’s Audio Archive, de com es teixien xarxes abans de les xarxes i de la potencialitat de generar converses des de l'art.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Miren Etxezarreta que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Akram Zaatari contextualitza l'obra a la Col·lecció MACBA "Nature morte", una pel·lícula que evoca els anys de resistència libanesa.

ESPECIALS

Andrea Fraser comenta el rerefons de "Little Frank and His Carp", que registrava la performance que l’artista va realitzar l’any 2001 a l’atri del Museu Guggenheim de Bilbao

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb John Mason que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Alberto Berzosa que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Rogelio López Cuenca que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Parlem amb Kit Hammonds i Bernhard Cella sobre el boom de les publicacions d'artista.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Cildo Meireles que no vam poder utilitzar en el seu moment

ESPECIALS

“Una línia de punts”. Així descriu Rogelio López Cuenca la subtil però efectiva pertorbació de l'ordre conceptual que propicien les seves obres.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Robert Janz que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Kendell Geers que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

ENG Transcripció de SONDES #20, a càrrec de Chris Cutler.

ESPECIALS

Meireles té l’habilitat de donar forma a idees filosòfiques amb gestos mínims i una gran economia de mitjans.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Carlos Garaicoa que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Malcolm Le Grice parla de cinema expandit, estructuralisme materialista, latència, lògica no-lineal, suspens i la representació del temps al seu treball.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Andrea Fraser que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Andrea Fraser que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

ENG Mircea Cantor parla sobre l'impacte de les fronteres i la societat de control, i sobre la ressonància poètica de les petjades, els materials i d’altres rastres físics.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Christoph Draeger que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Cuauhtémoc Medina que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

ENG Andrea Fraser parla sobre els reptes i limitacions de l'activisme cultural, els subcamps de l'art, la relació dels artistes amb el mercat i els models de museu en l'era neoliberal.

EXTRA

CAS Traducció simultània del podcast d'Enric Farrés Duran, realitzada pel mateix artista.

ESPECIALS

CAS Carlos Garaicoa parla sobre els seus anys de formació a Cuba, la necessitat de superar els relats post-colonials, activisme cultural i l'obra "Yo no quiero ver más a mis vecinos".

SON[I]A

CAS Cuauhtémoc Medina parla sobre post-colonialisme i tàctiques de fetitxització, l'estatut dels museus a les xarxes globals i com intentar guanyar d’una vegada, la batalla per la complexitat cultural.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Jacob Kirkegaard que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Alvin Lucier que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Adrian Melis parla sobre l’art cubà actual, sobre la utilitat de l’art, sobre sistemes productius, mercaderies, somnis i paradoxes.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Natalie Jeremijenko que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Lúa Coderch que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

Lúa Coderch parla sobre fotografies de viatges a l’espai, la imitació dels sons del paisatge, el treball ocult implícit en les seves imatges, estratègies de l'engany i la improvisació de refugis com una manera de trobar-se amb els altres.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Martí Anson que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Ivan Argote que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Martí Anson parla dels seus estius de la infància a La Garrotxa, dels seus anys de formació, dels públics de l’art, els límits del museu i els transvasaments entre realitat i ficció.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Pascal Gielen que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Iván Argote qüestiona la noció de patrimoni i posa a prova els esdeveniments que regeixen el nostre context social, polític i íntim.

EXTRA

Como a complement del podcast amb Jordi Ferreiro recollim en aquest document els apunts en brut de la seva personal recerca sobre situacions pedagògiques extraordinàries.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Manolo Laguillo que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Dora García desenvolupa projectes que tendeixen al creixement infinit recorrent a pràctiques com el teatre invisible, les notes a peu de pàgina o l'exploració per serendipia.

EXTRA

Conversa entre Déborah Gros (Syntone) i Anna Ramos sobre Ràdio Web MACBA.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Angela Dimitrakaki que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Matt Mullican que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Manolo Laguillo ens parla dels seus processos de treball amb la càmera de gran format; dels seus passejos per la perifèria i la sensualitat de la còpia en paper.

ESPECIALS

Matt Mullican ens parla sobre la vida a l'altre costat del mirall, les diferents maneres de manipular un cadàver i la capacitat inesgotable de la ment humana per construir mons imaginaris.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Daniela Ortiz que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Jorge Ribalta que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Transcripció de SONDES #15, a càrrec de Chris Cutler.

ESPECIALS

Viatges, ruïnes, colors i textures a l'obra de Patricia Dauder.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Ignacio Uriarte que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Francesc Ruiz que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Transcripció de SONDES #14, a càrrec de Chris Cutler.

ESPECIALS

Daniela Ortiz i Xose Quiroga desenvolupen una obra artística de recerca i acció on col·lisionen els relats colonials, els sistemes de control migratori i els consensos que sostenen l'estat-nació.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Eyal Weizman que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Explorant el pòsit especulatiu que conté el còmic com a format cultural, Francesc Ruiz convoca nocions com deriva, desig, fan, finestra, vinyeta o contra-història.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Nanna Thylstrup que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Alfons Borrell que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Jorge Ribalta ens parla sobre les confluències entre pràctiques artístiques i pràctiques socials; i sobre les relacions entre creació, gaudi i coneixement.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Fatima El-Tayeb que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Chris Cutler explora les arrels del folk i noves rutes: instruments antics i populars reimaginats.

ESPECIALS

Alfons Borrell ens ofereix un recorregut intimista a través de la seva biografia pictòrica, mentre reflexiona sobre l’art i la vida, la memòria i el record, la natura i el paisatge.

EXTRA

Una cronologia del seu ús del terme "ràdio" abans d'esdevenir un concepte habitual i estès, recuperada per Megan Prelinger.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Clémentine Deliss que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Transcripció de SONDES #12, a càrrec de Chris Cutler.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Kristine Khouri que no vam poder utilitzar en el seu moment.

ESPECIALS

Mitjançant la utilització de materials efímers, Carlos Bunga aborda una galàxia de nocions complexes, com ara la fragilitat, la transitorietat, la mutació o l'accident.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb l'esculptor Sergi Aguilar que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Rasha Salti que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

Transcripció de SONDES #11, a càrrec de Chris Cutler.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Paul Beatriz Preciado sobre Carol Rama que no vam poder utilitzar en el seu moment.

EXTRA

L'aventura èpica de Shackleton com a font d'inspiració

EXTRA

Transcripció de SONDES #10, a càrrec de Chris Cutler.

ESPECIALS

Jordi Colomer reflexiona sobre els usos de l'escriptura, l'arquitectura i la representació.

ESPECIALS

Francesc Abad planteja un recorregut per la història de l'art espanyol i català de les últimes quatre dècades, a través de l'anàlisi de algunes de les seves obres.

ESPECIALS

Eulàlia Valldosera parla sobre els seus usos de la llum, la seva condició de dona, els seus processos creatius i les seves obres presents a la Col·lecció MACBA.

ESPECIALS

Antoni Abad traça un recorregut des dels seus primers treballs escultòrics fins als projectes col·lectius de comunicació mòbil actuals.

EXTRA

Conversa per email amb el col·leccionista de poesia sonora i veu Eduard Escoffet.

EXTRA

Recuperem fragments inèdits de l'entrevista amb el fotògraf català Xavier Ribas.

ESPECIALS

Oriol Vilanova reflexiona sobre el poder simbòlic de la còpia, la memòria, la col·lecció i la imatge.

EXTRA

Peter Muldavin és el col·leccionista més gran al món de discos infantils de 78 RPM.

ESPECIALS

Les fotografies de Xavier Ribas disseccionen els processos de transformació de les metròpolis contemporànies i les formes de vida i habitabilitat que aquests canvis generen.

EXTRA

Recuperem fragments inèdits de l'entrevista amb Eric Baudelaire.

ESPECIALS

Amb la idea de documentar l'obra d'artistes de la Col·lecció MACBA, FONS ÀUDIO parla amb Eric Baudelaire.

EXTRA

Recuperem fragments inèdits de l'entrevista amb la fotògrafa catalana Sandra Balsells.

EXTRA

Vicki Bennett és una artista plunderfònica i col·leccionista sonora.

EXTRA

Transcripció de SONDES #5, a càrrec de Chris Cutler.

ESPECIALS

Reflexions sobre l'impacte que les catàstrofes bèl·liques, naturals i socials exerceixen sobre les persones.

SON[I]A

Entrevista amb Roser Argemí sobre el projecte de les Magnet Schools.

EXTRA

Recuperem una entrevista inèdita amb el dissenyador d'interacció Bill Verplank.

ESPECIALS

Amb la idea de documentar l'obra d'artistes de la Col·lecció MACBA, FONS ÀUDIO parla amb Eulàlia Grau.

EXTRA

Recuperem fragments inèdits de l'entrevista amb la filòsofa i activista Beatriz Preciado.

EXTRA

Transcripció de SONDES #4, a càrrec de Chris Cutler.

ESPECIALS

Amb la idea de documentar l'obra d'artistes de la Col·lecció MACBA, FONS ÀUDIO parla amb Erick Beltrán.

EXTRA

Recuperem fragments inèdits de l'entrevista amb l'artista mexicà Erick Beltrán.

EXTRA

Transcripció de SONDES #3, a càrrec de Chris Cutler.

ESPECIALS

Amb la idea de documentar l'obra d'artistes de la Col·lecció MACBA, FONS ÀUDIO parla amb Judith Barry.

EXTRA

Recuperem fragments inèdits de l'entrevista amb l'artista català Perejaume.

ESPECIALS

Amb la idea de documentar l'obra d'artistes de la Col·lecció MACBA, FONS ÀUDIO parla amb Perejaume.

EXTRA

Recuperem fragments inèdits de l'entrevista amb l'artista català Ignasi Aballí.

EXTRA

Transcripció de SONDES #2, a càrrec de Chris Cutler.

EXTRA

Entrevista inèdita amb motiu del centenari del naixement del revolucionari psiquiatra català, Francesc Tosquelles.

ESPECIALS

Amb la idea de documentar l'obra d'artistes de la Col·lecció MACBA, FONS ÀUDIO parla amb Ignasi Aballí.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #8.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Anki Toner reflexiona sobre la seva col·lecció personal de discos i objectes gramofònics.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #7.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #7.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de la nova sèrie Curatorial SONDES #1, a càrrec de Chris Cutler.

EXTRA

Transcripció de la conferència "Broken Music, anti-records and object records" a càrrec d'Ed Veenstra.

EXTRA

Transcripció de VARIACIONS #7. El compositor, a càrrec de Jon Leidecker.

EXTRA

Transcripció de la conversa entre Tetsuo Kogawa i Yasunao Tone per a LÍNIES DE VISIÓ #7.

EXTRA

Aquesta és una conversa per email amb el col·leccionista sonor Kenneth Goldsmith, que va tenir lloc l'abril de 2012, per a preparar un monogràfic sobre la seva col·lecció sonora.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #6.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de JOHN CAGE. Apunts per a una relectura del "Roaratorio", a càrrec de José Manuel Berenguer i Carlos Gómez.

EXTRA

Transcripció de EL MAL D'ESCRIPTURA. Modernisme per a ballar, a càrrec de Kenneth Goldsmith.

ESPECIALS

Amb la idea de documentar l'obra d'artistes de la Col·lecció MACBA, FONS ÀUDIO parla amb Àngels Ribé.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #5.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #4.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de TV ON THE RADIO #2, a càrrec de Kenneth Goldsmith.

EXTRA

Transcripció de VARIACIONS #6. La biblioteca, a càrrec de Jon Leidecker.

EXTRA

Transcripció de TV ON THE RADIO #1, a càrrec de Kenneth Goldsmith.

EXTRA

Transcripció de FLUXRADIO, a càrrec de Joe Gilmore i Rhiannon Silver.

EXTRA

Transcripció de FLUXRADIO, a càrrec de Joe Gilmore i Rhiannon Silver.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #3.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #2.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de COMPONENT AMB PROCESSOS: PERSPECTIVES SOBRE MÚSICA GENERATIVA I DE SISTEMES #1.1., a càrrec de Mark Fell i Joe Gilmore.

EXTRA

Transcripció de VARIACIONS #5. La disciplina, a càrrec de Jon Leidecker.

EXTRA

Transcripció de VARIACIONS #4. L'explosió, a càrrec de Jon Leidecker.

EXTRA

Transcripció de VARIACIONS #3. L'enfocament, a càrrec de Jon Leidecker.

EXTRA

Transcripció de VARIACIONS #2. El Globus, a càrrec de Jon Leidecker.

EXTRA

Transcripció de VARIACIONS #1. Transició, a càrrec de Jon Leidecker.

Programa
Paraula
Per data de publicació
Data inicial
Data final

Les etiquetes més populars...