SON[I]A

Kenneth Goldsmith parla de la relació del modernisme i Internet, de literatura trencadora i conservadora, de comunisme literari apropiacionista i d’allò que ell anomena el seu "tercer acte".

SON[I]A

María Salgado parla sobre poesia low tech, escriptura i oralitat, virtuts del prefix an i la tensió productiva entre les frases en ús al carrer i les que estan guardades als llibres.

ESPECIALS

Parlem amb Hito Steyerl, Helen Hester i Roula Partheniou de coses que són més que coses.

SON[I]A

Yayo Herrero habla d'ecofeminisme, la gestió política dels desitjos, les expectatives i la necessitat d'establir nous patrons de coresponsabilitat social i institucional.

CURATORIAL

Idees i instruments de l'Índia, que van portar no només nous sons i afinacions sinó també idees radicalment noves sobre la pròpia música.

RECERCA

ENG ¿Podem pensar a través de l'escolta? Seth-Kim Cohen, Christoph Cox, Julian Henriques, Casey O’Callaghan, Peter Szendy i Salomé Voegelin exposen per què reflexionar no hauria d'estar renyit amb ressonar...

SON[I]A

Toni Serra/Abu Ali parla de trance, de llums, d'ombres, de transicions, de condicions de vida i possibilitat, de veure i de vetllar, de somiar i de desaprendre. I de plantes, clar.

SON[I]A

Georges Didi-Huberman parla sobre els problemes relacionats amb la nostra manera de veure i interpretar les imatges.

CURATORIAL

Quan la música va passar a afavorir l’escolta per sobre de la vista amb la invenció del fonògraf, els compositors van començar a sentir les notes entre les línies i els espais dels pentagrames.

SON[I]A

Entrevista amb l'escriptor, professor i teòric Mark Fisher sobre crisi, insurrecció i el seu concepte de "Really Existing Capitalism".

Programa
Paraula
Per data de publicació
Data inicial
Data final

Les etiquetes més populars...