ESPECIALS

McKenzie Wark, Liam Young i Mette Edvardsen posen sobre la taula diferents idees i consideracions sobre l’espai com alguna cosa més que un contenidor de coses.

SON[I]A

Jodi Dean sobre el comunisme com un projecte encara latent, sobre el Partit com una forma global escalable, sobre municipalismes distòpics, ecologies anamòrfiques i democràcies liberals.

SON[I]A

Jennifer Lucy Allan parla sobre sirenes de boira, "un so que perdut i no perdut al mateix temps", i la nebulosa que es genera quan recerques registres sensorials a través d'arxius i la memòria oral.

EXTRA

Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Griselda Pollock que no vam poder utilitzar en el seu moment.

SON[I]A

val flores parla sobre pedagogia queer i microactivismes, la pràctica docent com a pràctica política i la necessitat d'articular noves maneres d'habitar i escriure les nostres identitats que derroquin les fronteres del gènere, la raça i la classe.

SON[I]A

Nina Power reflexiona sobre el poder ideològic del llenguatge; sobre els sistemes de vigilància, control i violència estatal; i sobre la necessitat de revertir les lògiques salvatges del neoliberalisme a partir de les estratègies del comunalisme o la seva pròpia noció de “decapitalisme”.

SON[I]A

Daniel Inclán parla sobre cafè, zapatisme, política a la carta, hamburgueses, presents dilatats, paraulotes, narcisisme biogràfic, autoritarisme a la democràcia, blancor estètica i la nixtamalització del blat de moro.

SON[I]A

Martha Rosler analitza la proliferació dels sistemes de vigilància i les representacions del jo en la societat contemporània, alhora que ens parla dels circuits de l'art als anys setanta, de l'escena seminal del vídeo art i de la necessitat d'utopies.

SON[I]A

Kenneth Goldsmith parla de la relació del modernisme i Internet, de literatura trencadora i conservadora, de comunisme literari apropiacionista i d’allò que ell anomena el seu "tercer acte".

SON[I]A

André Lepecki parla sobre la cronopolítica de la desaparició, la dansa, Louis XIV, l'adquisició de la coreografia, el poder testimonial, les ontologies orientades a objectes, la coreopolicía, l'escriptura del moviment i els selfies.

Programa
Paraula
Per data de publicació
Data inicial
Data final

Les etiquetes més populars...