SON[I]A

María Salgado parla sobre poesia low tech, escriptura i oralitat, virtuts del prefix an i la tensió productiva entre les frases en ús al carrer i les que estan guardades als llibres.

ESPECIALS

Parlem amb Hito Steyerl, Helen Hester i Roula Partheniou de coses que són més que coses.

ESPECIALS

Entre la poesia sonora radical del text-sound, el drama radiofònic experimental i l'aventura futurista de la música per ordinador, l’EMS suec va ser escenari d'una tensió evident a les avantguardes artístiques.

SON[I]A

Matthew Fuller parla sobre l’acte de dormir, imperialisme processal, big data, post-humanitat i el que ell anomena "atacs de denegació de servei als cervells de les persones".

SON[I]A

Yayo Herrero habla d'ecofeminisme, la gestió política dels desitjos, les expectatives i la necessitat d'establir nous patrons de coresponsabilitat social i institucional.

SON[I]A

Zach Blas parla sobre plagi utòpic, biomètrica, patrons de vida, identitat, opacitat, paranodes i especulació entesa com a utilitat.

ESPECIALS

Parlem amb Kit Hammonds i Bernhard Cella sobre el boom de les publicacions d'artista.

RECERCA

ENG ¿Podem pensar a través de l'escolta? Seth-Kim Cohen, Christoph Cox, Julian Henriques, Casey O’Callaghan, Peter Szendy i Salomé Voegelin exposen per què reflexionar no hauria d'estar renyit amb ressonar...

CURATORIAL

Quan la música va passar a afavorir l’escolta per sobre de la vista amb la invenció del fonògraf, els compositors van començar a sentir les notes entre les línies i els espais dels pentagrames.

SON[I]A

Entrevista amb l'escriptor, professor i teòric Mark Fisher sobre crisi, insurrecció i el seu concepte de "Really Existing Capitalism".

Programa
Paraula
Per data de publicació
Data inicial
Data final

Les etiquetes més populars...