RECERCA

ENG ¿Podem pensar a través de l'escolta? Seth-Kim Cohen, Christoph Cox, Julian Henriques, Casey O’Callaghan, Peter Szendy i Salomé Voegelin exposen per què reflexionar no hauria d'estar renyit amb ressonar...

SON[I]A

ENG Andrea Fraser parla sobre els reptes i limitacions de l'activisme cultural, els subcamps de l'art, la relació dels artistes amb el mercat i els models de museu en l'era neoliberal.

EXTRA

<ENG> Jacob Kirkegaard reflexiona sobre la importància d'escoltar i sosté que l'art sonor pot crear espais purament sensorials.

SON[I]A

Amb motiu del 85è aniversari d'Alvin Lucier parlem amb ell sobre la necessitat d’escoltar atentament, sobre el paper de l’espai i de la tecnologia en el seu treball.

SON[I]A

Toni Serra/Abu Ali parla de trance, de llums, d'ombres, de transicions, de condicions de vida i possibilitat, de veure i de vetllar, de somiar i de desaprendre. I de plantes, clar.

SON[I]A

Angela Dimitrakaki parla sobre la nova crítica feminista; sobre els límits de la democràcia, les argúcies del postcapitalisme i l'ambivalència dels comuns.

ESPECIALS

Nabil Ahmed, Arie Altena i Antye Greie-Ripatti baixen a les profunditats de la Terra i del mar per explorar la materialitat esmunyedissa dels objectes més difícils de rastrejar.

SON[I]A

Jordi Ferreiro parla sobre situacions pedagògiques fora del normatiu, afectes i aprenentatge significatiu i sistemes d'avaluació experimentals.

SON[I]A

Georges Didi-Huberman parla sobre els problemes relacionats amb la nostra manera de veure i interpretar les imatges.

Programa
Paraula
Per data de publicació
Data inicial
Data final

Les etiquetes més populars...